Tomos
Sve iz Tomos proizvodnje
Šta vozite na 2 točka?
Možda električni skuter...
Avanture
Da li vas izazivaju avanture u prirodi na dvotočkašu?
Motorne testere
Nakoliko svetskih brendova
Kako šišate travu?
Možda Vam je potrebna traktorska kosačica?
Trimeri
Razna ponuda brendiranih trimera
Trimeri
Razna ponuda brendiranih trimera
Kosačice
Sredite konačno travnate površine

Akumulatori

 
Akumulator je elektrohemijski izvor energije koji oslobađa električnu energiju na kontrolisan način. Akumulator to čini kao pretvarač električne u hemijsku energiju i obrnuto. Sve vrste akumulatora sadrže pozitivne i negativne ploče koje su uronjene u elektrolit unutar kutije. Olovno-kiselinski akumulatori spadaju u grupu sekundarnih baterija, što znači da se nakon pražnjenja mogu ponovo napuniti. Primarne baterije se mogu prazniti samo jedanput, nakon čega se moraju baciti; primer ovih baterija su baterije za ručne lampe i radio.
 
MOTO SERVIS PEDJA D.O.O.  Petrovac na Mlavi prodaje i servisira akumulatore vodećih svetskih proizvođača.
 
 
 
 
Banner proizvodi nude najviši kvalitet, kao rezultat dugogodišnjeg iskustva i inovacija. O kvalitetu Banner proizvoda najbolje govori ukazano dugogodišnje poverenje vodećih proizvođača (BMW, VW, Skoda, Mitsubishi, Aston Martin, Volvo, Suzuki, Smart AIXAM, MAN, Scania, Dethleffs, Jungheinrich, Kassbohrer, Caterpillar, Liebherr).
 
 
Exide akumulatori su proizvod jedne od najvećih i najpoznatijih svetskih proizvođača akumulatora, Exide Technologies  - USA. Proizvodnja akumulatora u Evropi je podeljena u 4 fabrike (Italija, Poljska, Španija i Nemačka). Exide akumulatori se koriste kao prva, originalna ugradnja kod sledećih proizvođača vozila: Fiat grupacija, BMW, Renault, Toyota, Ford, Volkswagen, Iveco, Volvo Trucks, Scania, JCB, Claas, ...itd.
Svi akumulatori su proizvedeni u skladu sa najnovijim tehnologijama, koji u potpunosti odgovaraju kvalitetom originalnim rezervnim delovima.
Koriste se najnovije tehnologije u proizvodnji akumulatora:
sa tečnim elektrolitom Ca - Ca
AGM
AGM sa spiralnim ćelijama
GEL
VRLA
 
 
Kompanija Landport sa sedištem u Holandiji se usko specijalizovana za proizvodnju i prodaju raznih vrsta akumulatora i baterija. Proizvodnja se odvija na dalekom istoku u ISO sertifikovanim fabrikama koja garantuje dosledan kvalitet.
 
U našoj ponudi su razni modeli akumulatora za dvotočkaše svih tehnologija: konvencionalni - sa tečnim elektrolitom, AGM - sa apsorbovanim elektrolitom i GEL akumulatori.
Modeli od 6 i 12V, kapaciteta od 2.3 do 30Ah.
Garancija do 12 meseca.

Celokupnu ponudu pogledajte na LandPort srbija.

Za sve ostale informacije posetite naš prodajni objekat ili nas kontaktirajte na neki od načina navedenih na stranici Kontakt.


Štampa   El. pošta

Related Articles

Broj pregleda članaka
515064
Veb veze
2

Ko je na mreži: 101 gostiju i nema prijavljenih članova

Free Joomla template by Ltheme