Akumulatori

Tomos Pogodaka: 3696
 
Akumulator je elektrohemijski izvor energije koji oslobađa električnu energiju na kontrolisan način. Akumulator to čini kao pretvarač električne u hemijsku energiju i obrnuto. Sve vrste akumulatora sadrže pozitivne i negativne ploče koje su uronjene u elektrolit unutar kutije. Olovno-kiselinski akumulatori spadaju u grupu sekundarnih baterija, što znači da se nakon pražnjenja mogu ponovo napuniti. Primarne baterije se mogu prazniti samo jedanput, nakon čega se moraju baciti; primer ovih baterija su baterije za ručne lampe i radio.
 
MOTO SERVIS PEDJA D.O.O.  Petrovac na Mlavi prodaje i servisira akumulatore vodećih svetskih proizvođača.
 
VARTA nudi sveobuhvatni asortiman vrhunskih akumulatora i za svako vozilo odgovarajući akumulator. Johnson Controls je najveći svetski proizvođač formiranih starter akumulatora za automobile. Kako bi tako ostalo i u budućnosti, imamo jasne ciljeve: poboljšavamo najbolje. Osim najmodernijih razvojnih i proizvodnih pogona Johnson Controls ulaže u inovativne tehnološke pogone u kojima se radi na optimizaciji dizajna i kvaliteta proizvoda. Firma BEO-CAR poseduje širok asotiman Varta akumulatora u svojoj ponudi. Više na stranici Varta srbija.
 
 
Banner proizvodi nude najviši kvalitet, kao rezultat dugogodišnjeg iskustva i inovacija. O kvalitetu Banner proizvoda najbolje govori ukazano dugogodišnje poverenje vodećih proizvođača (BMW, VW, Skoda, Mitsubishi, Aston Martin, Volvo, Suzuki, Smart AIXAM, MAN, Scania, Dethleffs, Jungheinrich, Kassbohrer, Caterpillar, Liebherr).
 
 
Exide akumulatori su proizvod jedne od najvećih i najpoznatijih svetskih proizvođača akumulatora, Exide Technologies  - USA. Proizvodnja akumulatora u Evropi je podeljena u 4 fabrike (Italija, Poljska, Španija i Nemačka). Exide akumulatori se koriste kao prva, originalna ugradnja kod sledećih proizvođača vozila: Fiat grupacija, BMW, Renault, Toyota, Ford, Volkswagen, Iveco, Volvo Trucks, Scania, JCB, Claas, ...itd.
Svi akumulatori su proizvedeni u skladu sa najnovijim tehnologijama, koji u potpunosti odgovaraju kvalitetom originalnim rezervnim delovima.
Koriste se najnovije tehnologije u proizvodnji akumulatora:
sa tečnim elektrolitom Ca - Ca
AGM
AGM sa spiralnim ćelijama
GEL
VRLA
 
 
Kompanija Landport sa sedištem u Holandiji se usko specijalizovana za proizvodnju i prodaju raznih vrsta akumulatora i baterija. Proizvodnja se odvija na dalekom istoku u ISO sertifikovanim fabrikama koja garantuje dosledan kvalitet.
 
U našoj ponudi su razni modeli akumulatora za dvotočkaše svih tehnologija: konvencionalni - sa tečnim elektrolitom, AGM - sa apsorbovanim elektrolitom i GEL akumulatori.
Modeli od 6 i 12V, kapaciteta od 2.3 do 30Ah.
Garancija do 12 meseca.

Celokupnu ponudu pogledajte na LandPort srbija.

Za sve ostale informacije posetite naš prodajni objekat ili nas kontaktirajte na neki od načina navedenih na stranici Kontakt.

Štampa

Related Articles