Tomos
Sve iz Tomos proizvodnje
Šta vozite na 2 točka?
Možda električni skuter...
Avanture
Da li vas izazivaju avanture u prirodi na dvotočkašu?
Motorne testere
Nakoliko svetskih brendova
Kako šišate travu?
Možda Vam je potrebna traktorska kosačica?
Trimeri
Razna ponuda brendiranih trimera
Trimeri
Razna ponuda brendiranih trimera
Kosačice
Sredite konačno travnate površine

Motul

Motul grupacija je prisutna na međunarodnom tržištu u sektoru maziva visokih performansi i specijalizovana je za dve oblasti koje se dopunjuju, ali podrazumevaju specifičnu vrstu znanja i iskustva: automobilsko tržište i industrijska primena.

Više od 150 godina postojanja. Drugim rečima, više od veka i po neprekidnih aktivnosti koje su vodile Motul ka modernizaciji i samom tehnološkom vrhu. Neprekidno traganje i odlučnost da se ide napred doveli su firmu u zavidan položaj u ovom sektoru – ona uživa međunarodni ugled i svi joj odaju priznanje za kvalitet proizvoda, sposobnost da pronalazi novine i učešće u takmičenjima.

Motul je firma sa izuzetnim rezultatima u oblasti maziva zahvaljujući:

• 150-godišnjem postojanju marke,
• slobodi prilikom pravljenja strateških i tehnoloških izbora,
• sposobnosti da pronalazi nova rešenja i sklapa partnerstva i
• osoblju koje predano radi svoj posao.

Motul Automotive sastavlja recepture, proizvodi i prodaje maziva za motorna vozila (motocikle, automobile, rekreativna vozila itd.) u više od 100 zemalja. Osim toga, nudi širok asortiman artikala za održavanje vozila kao i usluge kojima se poboljšava kvalitet svakodnevnog života kupaca.

 

MotulTech sastavlja recepture, proizvodi i prodaje maziva za industrijsku primenu. Proizvođač koji koristi proizvod firme MotulTech dobija ne samo tečnost za rezanje ili mazivo za održavanje, već i rešenje za povećanje produktivnosti.

MOTO SERVIS PEDJA D.O.O.  Petrovac na Mlavi vrši prodaju  kompletnog Motul asortimana. Kontaktirajte nas za više informacija o Motul proizvodima ili posetite stranicu Motul srbija 


Štampa   El. pošta

Related Articles

Broj pregleda članaka
492615
Veb veze
2

Ko je na mreži: 68 gostiju i nema prijavljenih članova

Free Joomla template by Ltheme