Tomos
Sve iz Tomos proizvodnje
Šta vozite na 2 točka?
Možda električni skuter...
Avanture
Da li vas izazivaju avanture u prirodi na dvotočkašu?
Motorne testere
Nakoliko svetskih brendova
Kako šišate travu?
Možda Vam je potrebna traktorska kosačica?
Trimeri
Razna ponuda brendiranih trimera
Trimeri
Razna ponuda brendiranih trimera
Kosačice
Sredite konačno travnate površine

Akumulatori

 
Akumulator je elektrohemijski izvor energije koji oslobađa električnu energiju na kontrolisan način. Akumulator to čini kao pretvarač električne u hemijsku energiju i obrnuto. Sve vrste akumulatora sadrže pozitivne i negativne ploče koje su uronjene u elektrolit unutar kutije. Olovno-kiselinski akumulatori spadaju u grupu sekundarnih baterija, što znači da se nakon pražnjenja mogu ponovo napuniti. Primarne baterije se mogu prazniti samo jedanput, nakon čega se moraju baciti; primer ovih baterija su baterije za ručne lampe i radio.
 
MOTO SERVIS PEDJA D.O.O.  Petrovac na Mlavi prodaje i servisira akumulatore vodećih svetskih proizvođača.
 
 

Husqvarna

 
Husqvarna  je osnovana 1689. godine kao fabrika vojnog arsenala  za proizvodnju pušaka za švedsku vojsku. Fabrika je u međuvremenu narasla i osnovna proizvodnja se promenila od oružja preko šivaćih mašina do kuhinjske opreme, biciklova, motociklova, kosilica, motornih testera i ostalih proizvoda.
Husqvarna Grupa je najveći svetski proizvođač robotskih kosilica, baštenskih traktora, motornih testera, trimera kao i ostalih uređaja za šumu, travnjake i baštu. Sedište fabrike je u gradu Huskvarni u Švedskoj. Grupa je također evropski lider u proizvodnji proizvoda za navodnjavanje i jedan od svjetskih lidera u proizvodnji opreme za rezanje kamena. 
 
 
MOTO SERVIS PEDJA D.O.O.  Petrovac na Mlavi u svojoj ponudi ima veliki izbor Husqvarna uređaja za šumu, travnjake i baštu, a vrši i servis istih. Za sve dodatne informacije posetite naš prodajni objekat ili nas kontaktirajte na neki od načina navedenih na stranici Kontakt. Kompletnu program ovog brenda možete pogledati na stranici Husqvarna

Villager

 
Ime Villager se od 2005. godine vezuje za proizvode vrhunskog kvaliteta i pristupačnih cena namenjene hobi i poluprofesionalnim  majstorima i zanatlijama. Paleta proizvoda Villager obuhvata pažljivo odabrane artikle – alate za domaćinstvo i vrt testirane u realnim uslovima koji ispunjavaju najviše standarde pouzdanosti i odgovarajuću opremu potrebnu za njihovu bezbednu upotrebu.
 
Prateći najnovije trendove, Villager u svom portfoliju zastupa inovativna rešenja i ergonomski dizajnirane proizvode sa praktičnim funkcijama za olakšan rad. Uz mrežu servisa dostupnu sadašnjim i potencijalnim korisnicima asistencija i rezervni delovi su na dohvat ruke, a dugovečnost proizvoda zagarantovana.
 
Sve što Vam je potrebno za vrt, travnjak, poljoprivredno zemljište, kuću ili stan možete potražiti pod Villager oznakom Tool ili Garden uz opciju preuzimanja uputstava za lakše rukovanje našim proizvodima.
 
 
MOTO SERVIS PEDJA D.O.O.  Petrovac na Mlavi vrši prodaju i servis Villager proizvoda. Detaljan asortiman možete potražiti u našem prodajnom objektu, ili pogledajte na stranici Villager.rs.

NGK

 
NGK je vodeći svetski proizvođač i snabdevač fabričke ugradnje u segmentima svećica i lambda sondi. Pored toga, kompanija je jedan od glavnih proizvođača grejača za dizel motore. Program proizvoda uključuJe i kablove za paljenje.
Da uvek bude što bliži korisnicima – bez obzira da li su to proizvodjači, trgovine ili potrošači, to je moguće samo kroz globalnu prisutnost.
 
Jedanaest proizvodnih pogona na nekoliko kontinenata. Japanski Komaki je jedan od najvažniJih proizvodnih centara, fabrika svećica u Francuskom Orleansu ili brazilska Curtiba brinu da svi proizvodi budu dostupni korisnicima širom sveta.
 
Distribucije se pozicioniraju na globalnom nivou: NGK ima osam prodaJnih centara i 14 prodajnih kancelarija širom sveta sa ukupno 10.000 zaposlenih.
Za dokazan kvalitet proizvoda NGK Je već dobio mnogo nagrada.
 
MOTO SERVIS PEDJA D.O.O.  Petrovac na Mlavi u svom prodajnom objektu vrši prodaju svih NGK proizvoda.

Oleo-Mac

 
Oleo-Mac je renomirana italijanska firma koja se bavi proizvodnjom opreme i mašina za uređenje eksterijera. U ponudi se, izmeđuostalog nalaze: kosilice, motorne testere, trimeri, traktori, itd, itd. Najviši svetski standard po najpovoljnijim cenama.
 
MOTO SERVIS PEDJA D.O.O.  Petrovac na Mlavi je ovlašćeni distributer i serviser firme Oleo-Mac. U našem prodajnom objektu možete pronaći sve proizvode ove renomirane italijanske firme. Kontaktirajte nas za više informacija o proizvodima Oleo-Mac ili posetite stranicu Oleo-Mac srbija.
 
Katalaog Oleo-Mac

 

Motul

Motul grupacija je prisutna na međunarodnom tržištu u sektoru maziva visokih performansi i specijalizovana je za dve oblasti koje se dopunjuju, ali podrazumevaju specifičnu vrstu znanja i iskustva: automobilsko tržište i industrijska primena.

Više od 150 godina postojanja. Drugim rečima, više od veka i po neprekidnih aktivnosti koje su vodile Motul ka modernizaciji i samom tehnološkom vrhu. Neprekidno traganje i odlučnost da se ide napred doveli su firmu u zavidan položaj u ovom sektoru – ona uživa međunarodni ugled i svi joj odaju priznanje za kvalitet proizvoda, sposobnost da pronalazi novine i učešće u takmičenjima.

Motul je firma sa izuzetnim rezultatima u oblasti maziva zahvaljujući:

• 150-godišnjem postojanju marke,
• slobodi prilikom pravljenja strateških i tehnoloških izbora,
• sposobnosti da pronalazi nova rešenja i sklapa partnerstva i
• osoblju koje predano radi svoj posao.

Motul Automotive sastavlja recepture, proizvodi i prodaje maziva za motorna vozila (motocikle, automobile, rekreativna vozila itd.) u više od 100 zemalja. Osim toga, nudi širok asortiman artikala za održavanje vozila kao i usluge kojima se poboljšava kvalitet svakodnevnog života kupaca.

 

MotulTech sastavlja recepture, proizvodi i prodaje maziva za industrijsku primenu. Proizvođač koji koristi proizvod firme MotulTech dobija ne samo tečnost za rezanje ili mazivo za održavanje, već i rešenje za povećanje produktivnosti.

MOTO SERVIS PEDJA D.O.O.  Petrovac na Mlavi vrši prodaju  kompletnog Motul asortimana. Kontaktirajte nas za više informacija o Motul proizvodima ili posetite stranicu Motul srbija 

Venera Bike

 

 
 
 
Venera Bike d.o.o je osnovan 2003.godine i jedan je od vodećih proizvođača i veleprodaja bicikala i opreme za biciklizam,u Srbjii.
 
Proizvode dva branda bicikala SCOUT i EXPLORER, koje  sami sklapaju i dizajniraju. Iza svake proizvedene bicikle stoje majstori koji su svoje iskustvo stekli još u nekadašnjoj najpoznatijoj fabrici bicikala Partizan iz Subotice.
 
MOTO SERVIS PEDJA D.O.O.  Petrovac na Mlavi je zvanični serviser, ali i  distributer biciklova i delova za bicikle Venera Bike. Kontaktirejte nas za sve dodatne informacije ili posetite internet stranicu firme Venera Bike.
Broj pregleda članaka
515070
Veb veze
2

Ko je na mreži: 151 gostiju i nema prijavljenih članova

Free Joomla template by Ltheme