Tomos
Sve iz Tomos proizvodnje
Šta vozite na 2 točka?
Možda električni skuter...
Avanture
Da li vas izazivaju avanture u prirodi na dvotočkašu?
Motorne testere
Nakoliko svetskih brendova
Kako šišate travu?
Možda Vam je potrebna traktorska kosačica?
Trimeri
Razna ponuda brendiranih trimera
Trimeri
Razna ponuda brendiranih trimera
Kosačice
Sredite konačno travnate površine

O Tomosu

 TOMOS DANAS
 
Danas je Tomos preduzeće sa jasnom vizijom i u budućnost usmerenom poslovnom strategijom. Od 1998. godine je deo međunarodne korporacije Hidrija. Tomos Group tako čine matično društvo Tomos d.o.o. motoindustrija sa sedištem u Kopru, Slovenija, (www.tomos.si) te kćerinska društva Tomos Nederland B.V. sa sedištem u Epe, Holandija (www.tomos.nl) te Tomos USA sa sedištem u Greenvile-u, Južna Karolina, SAD (www.tomosusa.com).
Spomenuta kćerinska društva su i centralni prodajni distribucioni centri za Evropsku uniju i Severnu Ameriku.
Tomos još od 1998. godine ispunjava visoke zahteve sadržane u međunarodnom standardu za obezbeđivanje kvaliteta ISO 9001:1994, sistem vođenja kvaliteta je dopunjen standardom ISO 9001:2000. Potvrda za odgovornu brigu o životnoj sredini izdata je sertifikatom za sistem upravljanja životnom sredinom ISO 14001.
Paleta proizvoda obuhvata oko 40 modela, odnosno vozila prilagođenih različitim tržištima i (zahtevnim) širokim potrebama kupaca sa karakterističnim dizajnerskim stilom. Sopstvenim razvojem je svaki model još dodatno približen željama kupaca.
Tomos danas ima 4 ključne produkcione linije koje su usmerene u korisnika i proizilaze iz njegovih potreba bilo za neizmernim užitkom u slobodi ili potrebe za ekonomičnim i ekološko prihvatljivim transportom.
To su:
a) Bicikli sa pomoćnim motorom (do 25 km/č)
b) Mopedi (do 45 km/č)
v) Linija skutera od 50 kubika do 150 kubika
g) Linija dostavnih vozila za institucionalne korisnike
Sva vozila odgovaraju strogim zahtevima/standardima u vezi zagađenja životne sredine bukom i izduvnim gasovima. Vozila imaju sertifikat EES (E(J), DOT i EPA (SAD) i TC i EPA (Kanada).
Sa godištem 2010. kod većine modela uvodeno je serijsko elektro pokretanje i automatsko ubrizgavanje ulja preko pumpe za ulje. Time Vam nudimo još prijatniju, udobniju i sigurniju vožnju Vašim novim vozilom Tomos.
Zahvaljujemo Vam se na dugogodišnjem poverenju i lojalnosti Tomosu.
 
 
Društvo Tomos je danas na tržištu afirmisan i dobro poznat proizvođač visoko kvalitetnih i za korisnika praktičnih motocikala i bicikala s pomoćnim motorom.
Počeci sežu u daleku 1954. godinu kada je u Kopru bio postavljen temelj današnjeg društva i početak bogate istorije razvoja i proizvodnje Tomosovih motocikala. Već iste godine tržištu je ponudio svoje proizvode pod sopstvenom robnom markom TOMOS (isprva su to bili licencirani Steyer-Daimer Puch mopedi).
Dugogodišnji uspesi na tržištu i zahtevi kupaca doveli su do razvoja modernih mopeda sa jednostavnim dizajnerskim stilom, jednostavnim održavanjem i pre svega praktičnošću kako za gradskog čoveka tako i za porodicu sa sela. Tomosovi mopedi su ubrzo počeli da osvajaju tržišta izvan Slovenije, pre svega Holandiju i Sjedinjene Američke Države.


Štampa   El. pošta

Related Articles

Broj pregleda članaka
515067
Veb veze
2

Ko je na mreži: 140 gostiju i nema prijavljenih članova

Free Joomla template by Ltheme